imatge Jenniholma

Aquest any la convocatòria MAH/1147/2010, de 14 d’abril, va obrir el període de presentació de sol.licituds per optar a subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i d’habitatges per a l’any 2010.
Aquesta convocatòria es va fer amb una dotació de 28.900.000 euros. L’assignació inicial podia ser objecte d’ampliació d’acord amb la normativa vigent.
El termini de presentació de les sol.licituds era de dos mesos des de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de la resolució de convocatòria.

Per tant aquest any ja no es poden demanar ajuts però pot ser un bon exemple de les condicions que es solen demanar per poder accedir a aquest tipus d’ajuts.

Si algú es vol acollir a aquests ajuts en properes convocatòries (en el cas que n’hi segueixin havent) es pot mirar aquestes condicions com a exemple i estar molt atent cada any la primera part del mateix per a que no es passi el termini de convocatòria.

Cal dir que queden excloses d’aquesta convocatòria les sol·licituds d’ajuts de rehabilitació d’habitatges de la ciutat de Barcelona on és el Consorci de l’Habitatge de Barcelona qui, d’acord amb el que estableix la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la Carta Municipal de Barcelona, i els estatuts vigents, té les competències en matèria de rehabilitació.

En l’enllaç d’aqui a sota podreu veure les condicions per acollir-se a aquests ajuts

Ajuts rehabilitació_2010

Ir a la versión en español.

Tags:

Leave a Reply

*